en-USmk-MKsq-AL

“Како нова консултантска фирма, ние сакаме да бидеме различни.Ние го ставаме нашиот фокус на обезбедување на “по мерка направени”услуги за нашите клиенти”

“Нашиот бизнис модел на консултирање дава можности на сите страни. За клиентите – слобода во селектирање на консултантите и пристапот со надобар квалитет”

“Консултантите на СЕГ Холдинг се посветени, вредни и прилагодливи”

“Ние сме отворени за секој и секого на кој му е потребна поддршка во постигнување на развоj”

“Ние постојано ја прошируваме нашата група на професионални и независни консултанти”

ВЕСТИ


29 јан 2016

ПРЕКУ-ГРАНИЧНА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ И ЛОКАЛНИТЕ САМОУПРАВИ

ПРЕКУ-ГРАНИЧНА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ГРАЃАНСКИ  ОРГАНИЗАЦИИ И ЛОКАЛНИТЕ САМОУПРАВИ
Министерството за европска интеграција на Република Албанија во соработка со Министерството за локална самоуправа на Република Македонија организираа настан за меѓу-гранична соработка помеѓу граѓански организации и локалните самоуправи на којшто присуствуваше СЕГ Холдинг, претставувана од страна на извршниот директор Глигор Михаиловски.
0 Comments

15 јан 2016

Оглас за Административен асистент

РОКОТ Е ПРОДОЛЖЕН ДО 21 ЈАНУАРИ 2016. Консултантската куќа СЕГ Холдинг, објавува оглас за 1 (еден) извршител, за следното работно место: АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ – OFFICE ASSISTANT. Времетраење на работен однос: Три (3) месеци со можност за продолжување и засновање на работен однос на неопределено време.

 

0 Comments
RSS

СЕГ Холдинг © 2014

 

Адреса: бул. Св. Климент Охридски бр.58б/2-4, Скопје

contact@seg-holding.com

         www.seg-holding.com