en-USmk-MKsq-AL

“Како нова консултантска фирма, ние сакаме да бидеме различни.Ние го ставаме нашиот фокус на обезбедување на “по мерка направени”услуги за нашите клиенти”

“Нашиот бизнис модел на консултирање дава можности на сите страни. За клиентите – слобода во селектирање на консултантите и пристапот со надобар квалитет”

“Консултантите на СЕГ Холдинг се посветени, вредни и прилагодливи”

“Ние сме отворени за секој и секого на кој му е потребна поддршка во постигнување на развоj”

“Ние постојано ја прошируваме нашата група на професионални и независни консултанти”

ВЕСТИ


13 окт 2016

Отворен повик: Аплицирајте и бидете дел од саемот за стартапи „Техноинвент 2016“

Отворен повик: Аплицирајте и бидете дел од саемот за стартапи „Техноинвент 2016“
На Техноинвент кој ќе се одржи во Метрополис Арената од 18-22 октомври, ќе има саем на стартапи со цел претставување на нивната дејност и промоција на иновативните решенија кои ги нудат на македонскиот пазар.
0 Comments
RSS

СЕГ Холдинг © 2014

 

Адреса: бул. Св. Климент Охридски бр.58б/2-4, Скопје

contact@seg-holding.com

         www.seg-holding.com