en-USmk-MKsq-AL

“Како нова консултантска фирма, ние сакаме да бидеме различни.Ние го ставаме нашиот фокус на обезбедување на “по мерка направени”услуги за нашите клиенти”

“Нашиот бизнис модел на консултирање дава можности на сите страни. За клиентите – слобода во селектирање на консултантите и пристапот со надобар квалитет”

“Консултантите на СЕГ Холдинг се посветени, вредни и прилагодливи”

“Ние сме отворени за секој и секого на кој му е потребна поддршка во постигнување на развоj”

“Ние постојано ја прошируваме нашата група на професионални и независни консултанти”

ВЕСТИ


16 ное 2015

Програма за развој и иновации за земјите од Западен Балкан

Програма за развој и иновации за земјите од Западен Балкан
Програмата за развој и иновации за земјите од Западен Балкан е нова програма чија цел е да се подобри пристапот до финансии за малите и средните претпријатија во Западен Балкан, со што се помага да се развие регионалниот маркет и да се подобри пристапот до финансии за малите и средните претпријатија преку финансиски инструменти. 
0 Comments

11 ное 2015

TAIEX работилница за КОСМЕ 2014-2020 и ден за пристап до финансии

TAIEX работилница за КОСМЕ 2014-2020 и ден за пристап до финансии
Денес и вчера  се оддржа TAIEX работилница за КОСМЕ 2014-2020 и ден за пристап до финансии на која присуствуваше СЕГ Холдинг, претставувана од страна на извршниот директор Глигор Михаиловски. Оваа работилница е организирана од страна на Европската унија во соработка со Министерството за економија на Република Македонија.  
0 Comments
RSS

СЕГ Холдинг © 2014

 

Адреса: бул. Св. Климент Охридски бр.58б/2-4, Скопје

contact@seg-holding.com

         www.seg-holding.com