en-USmk-MKsq-AL

“Како нова консултантска фирма, ние сакаме да бидеме различни.Ние го ставаме нашиот фокус на обезбедување на “по мерка направени”услуги за нашите клиенти”

“Нашиот бизнис модел на консултирање дава можности на сите страни. За клиентите – слобода во селектирање на консултантите и пристапот со надобар квалитет”

“Консултантите на СЕГ Холдинг се посветени, вредни и прилагодливи”

“Ние сме отворени за секој и секого на кој му е потребна поддршка во постигнување на развоj”

“Ние постојано ја прошируваме нашата група на професионални и независни консултанти”

ВЕСТИ


21 фев 2017

Организирана втора обука за зајакнување на капацитетите на граѓанските организации

Организирана втора обука за зајакнување на капацитетите на граѓанските организации

 Во периодот од 16-ти до 17-ти февруари се одржа втората обука за зајакнување на капацитетите на граѓанските организации кои спроведуваат проекти финансирани во рамки на проектот "Истражувачко новинарство чувар на демократијата и човековите права". 

0 Comments

13 фев 2017

Комерцијална Банка- Нови Финансиски производи

Комерцијална Банка- Нови Финансиски производи
Комерцијална банка АД Скопје во соработка со УСАИД воведе нова кредитна линија наменета за микро, мали и средни приватни друштва, задруги и фарми во Македонија и за инвестиции во земјоделството.
0 Comments

10 фев 2017

Организирана обука за стратегиско планирање

Организирана обука за стратегиско планирање

Во периодот од 30-31 јануари 2017 година, СЕГ Холдинг во соработка со Центар за управување со промени - ЦУП и Институт за човекови права ИЧП, организираше обука за стратегистко планирање на работата на граѓанските организации кои спроведуваат проекти финансирани во рамки на проектот Истражувачко новинарство чувар на демократијата и човековите права.  

0 Comments

3 фев 2017

Отворен е четвртиот повик за финансирање на предлог проекти на Фонд за Иновации и Технолошки Развој

Отворен е четвртиот повик за финансирање на предлог проекти на Фонд за Иновации и Технолошки Развој

 Фондот за иновации и технолошки развој денеска го објави четвртиот повик за поднесување предлог-проекти за поддршка под

1.       Инструментот за кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва „старт-ап“ и „спин-оф“

2.       Инструментот за кофинансирани грантови и условени заеми за комерцијализација на иновации

 


0 Comments
RSS

СЕГ Холдинг © 2014

 

Адреса: бул. Св. Климент Охридски бр.58б/2-4, Скопје

contact@seg-holding.com

         www.seg-holding.com