en-USmk-MKsq-AL

“Како нова консултантска фирма, ние сакаме да бидеме различни.Ние го ставаме нашиот фокус на обезбедување на “по мерка направени”услуги за нашите клиенти”

“Нашиот бизнис модел на консултирање дава можности на сите страни. За клиентите – слобода во селектирање на консултантите и пристапот со надобар квалитет”

“Консултантите на СЕГ Холдинг се посветени, вредни и прилагодливи”

“Ние сме отворени за секој и секого на кој му е потребна поддршка во постигнување на развоj”

“Ние постојано ја прошируваме нашата група на професионални и независни консултанти”

ВЕСТИ


13 апр 2016

Регионални стратегии за иновации

Регионални стратегии за иновации

Државниот секретар во Министерството за локална самоуправа, Билјана Цветановска - Гугоска и директорката на  Фондот за иновации и технолошки развој, Јасмина Поповска,  го  презентираа  проектот на Владата на Република Македонија за подготовка на Стратегии за иновации на осумте планските региони во Република Македонија. Осумте плански региони во наредниот период ќе треба да изготват стратегии за иновации со помош на Министерството за локална самоуправа, и поддршка од Фондот за иновации и технолошки развој, Германското друштво за меѓународна соработка, и Швајцарската агенција.
0 Comments

12 апр 2016

Преку стандардизација до поконкурентни македонски производи-ЗБИР НА МОЌНИ БИЗНИС И МАРКЕТИНГ АЛАТКИ ЗА КОМПАНИИТЕ

Преку стандардизација до поконкурентни македонски производи-ЗБИР НА МОЌНИ БИЗНИС И МАРКЕТИНГ АЛАТКИ ЗА КОМПАНИИТЕ

Во Стопанската комора на Македонија се одржа прес конференција на тема: "Преку стандардизација до поконкурентни македонски производи“


0 Comments
RSS

СЕГ Холдинг © 2014

 

Адреса: бул. Св. Климент Охридски бр.58б/2-4, Скопје

contact@seg-holding.com

         www.seg-holding.com