en-USmk-MKsq-AL

“Како нова консултантска фирма, ние сакаме да бидеме различни.Ние го ставаме нашиот фокус на обезбедување на “по мерка направени”услуги за нашите клиенти”

“Нашиот бизнис модел на консултирање дава можности на сите страни. За клиентите – слобода во селектирање на консултантите и пристапот со надобар квалитет”

“Консултантите на СЕГ Холдинг се посветени, вредни и прилагодливи”

“Ние сме отворени за секој и секого на кој му е потребна поддршка во постигнување на развоj”

“Ние постојано ја прошируваме нашата група на професионални и независни консултанти”

ВЕСТИ


30 јун 2016

ПОКАНА ЗА ПРИСУСТВО НА КОНФЕРЕНЦИЈА - "ПРОФЕСИЈА НА 21 ВЕК / МЕНАЏМЕНТ КОНСУЛТАНТ"

На 06.07.2016 година Менаџмент Консалтинг Асоцијацијата МКА – 2000 ќе организира конференција на тема „Професија на 21 век - менаџмент консалтинг

Конференцијата има за цел да ја промовира професијата помеѓу професионалците од дејноста и корисниците на услугите и да отвори дискусија околу важни прашања порзани со учеството на домашните консултанти во проектите и работењето на корисниците на услугите на консултантите.0 Comments

28 јун 2016

ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ФОРУМ НА БИЗНИСМЕНИ И ИНВЕСТИТОРИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ОД ДИЈАСПОРАТА

ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ФОРУМ НА БИЗНИСМЕНИ И ИНВЕСТИТОРИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ОД ДИЈАСПОРАТА

На 21 јули 2016 година во Амфитеатарот на Министерството за надворешни работи, Агенцијата за иселеништво во соработка со организацијата „Македонија 2025“ ќе одржи „Форум на бизнисмени и инвеститори во Република Македонија од Дијаспората“ на кој ќе се разгледаат предностите и предизвиците при инвестирање во Република Македонија. 

0 Comments

2 јун 2016

Фондот за иновации и технолошки развој објави повик за финансирање на иновативни проекти

Фондот за иновации и технолошки развој објави повик за финансирање на иновативни проекти

Фондот за иновации и технолошки развој денеска го објави третиот повик за поднесување на предлог проекти за финансирање под инструментот за поддршка - кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва "Старт-ап" и "Спин-оф". 

0 Comments
RSS

СЕГ Холдинг © 2014

 

Адреса: бул. Св. Климент Охридски бр.58б/2-4, Скопје

contact@seg-holding.com

         www.seg-holding.com