en-USmk-MKsq-AL

“Како нова консултантска фирма, ние сакаме да бидеме различни.Ние го ставаме нашиот фокус на обезбедување на “по мерка направени”услуги за нашите клиенти”

“Нашиот бизнис модел на консултирање дава можности на сите страни. За клиентите – слобода во селектирање на консултантите и пристапот со надобар квалитет”

“Консултантите на СЕГ Холдинг се посветени, вредни и прилагодливи”

“Ние сме отворени за секој и секого на кој му е потребна поддршка во постигнување на развоj”

“Ние постојано ја прошируваме нашата група на професионални и независни консултанти”

ВЕСТИ


18 авг 2015

Организирани фокус групи во о. Желино по повод изработка на Стратегија за локален економски развој на о. Желино

Организирани фокус групи во о. Желино по повод изработка на Стратегија за локален економски развој на о. Желино
Минатата недела беа организирани фокус групи во заедничка соработка на о. Желино и СЕГ Холдинг, оддржани во просториите на општина Желино. На овие фокус групи присуствуваа претставници од фирми, компании и организации од различни области и коишто работат во општина Желино. 
0 Comments

7 авг 2015

Јавен повик за избор на најдобри бизнис планови

Јавен повик за избор на најдобри бизнис планови
Во склоп на програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2015 година министерството за економија објави јавен повик за избор на најдобри бизнис планови под мототоБиди перспективен започни свој бизнис
0 Comments

6 авг 2015

Јавен повик за субвенционирање на занаетчии

Јавен повик за субвенционирање на занаетчии
Министерството за економија го продолжи рокот за аплицирање на јавниот повик од 09.02.2015 год. за субвенционирање на занаетчии. Рокот е продолжен до 31.08.2015 год. 
0 Comments

6 авг 2015

Јавен повик:субвенционирање на претпријатија во сопственост и управувани од жени

Јавен повик:субвенционирање на претпријатија во сопственост и управувани од жени
Јавниот повик од 09.02.2015 год. на Министерството за економија на Република Македонија има продолжен рок за аплицирање кој е до 31.08.2015 год. 
0 Comments
RSS

СЕГ Холдинг © 2014

 

Адреса: бул. Св. Климент Охридски бр.58б/2-4, Скопје

contact@seg-holding.com

         www.seg-holding.com