en-USmk-MKsq-AL

“Како нова консултантска фирма, ние сакаме да бидеме различни.Ние го ставаме нашиот фокус на обезбедување на “по мерка направени”услуги за нашите клиенти”

“Нашиот бизнис модел на консултирање дава можности на сите страни. За клиентите – слобода во селектирање на консултантите и пристапот со надобар квалитет”

“Консултантите на СЕГ Холдинг се посветени, вредни и прилагодливи”

“Ние сме отворени за секој и секого на кој му е потребна поддршка во постигнување на развоj”

“Ние постојано ја прошируваме нашата група на професионални и независни консултанти”

ВЕСТИ


21 сеп 2016

Информативна сесија за промоција на првиот Повик за предлози во рамките на Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Албанија на ИПА II 2014 и 2015

Информативна сесија за промоција на првиот Повик за предлози во рамките на Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Албанија на ИПА II 2014 и 2015
Денеска во ЕУ Инфо центарот во Скопје се организира информативна сесија за промоција на првиот Повик за предлози во рамките на Програмата за прекугранична соработка помеѓу  Република Македонија и Република Албанија на ИПА II 2014 и 2015, на која се претстави детално Упатството за аплицирање. 
0 Comments

19 сеп 2016

Објавен Јавен повик за проектни предлози во рамките на ИПА програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Албанија

Објавен Јавен повик за проектни предлози во рамките на ИПА програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Албанија

Во рамките на ИПА програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Албанија 2014-2020, објавен е првиот јавен повик за проектни предлози.

0 Comments
RSS

СЕГ Холдинг © 2014

 

Адреса: бул. Св. Климент Охридски бр.58б/2-4, Скопје

contact@seg-holding.com

         www.seg-holding.com