en-USmk-MKsq-AL

“Како нова консултантска фирма, ние сакаме да бидеме различни.Ние го ставаме нашиот фокус на обезбедување на “по мерка направени”услуги за нашите клиенти”

“Нашиот бизнис модел на консултирање дава можности на сите страни. За клиентите – слобода во селектирање на консултантите и пристапот со надобар квалитет”

“Консултантите на СЕГ Холдинг се посветени, вредни и прилагодливи”

“Ние сме отворени за секој и секого на кој му е потребна поддршка во постигнување на развоj”

“Ние постојано ја прошируваме нашата група на професионални и независни консултанти”

ВЕСТИ


3 фев 2017

Отворен е четвртиот повик за финансирање на предлог проекти на Фонд за Иновации и Технолошки Развој

Отворен е четвртиот повик за финансирање на предлог проекти на Фонд за Иновации и Технолошки Развој

 Фондот за иновации и технолошки развој денеска го објави четвртиот повик за поднесување предлог-проекти за поддршка под

1.       Инструментот за кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва „старт-ап“ и „спин-оф“

2.       Инструментот за кофинансирани грантови и условени заеми за комерцијализација на иновации

 


0 Comments

13 окт 2016

Отворен повик: Аплицирајте и бидете дел од саемот за стартапи „Техноинвент 2016“

Отворен повик: Аплицирајте и бидете дел од саемот за стартапи „Техноинвент 2016“
На Техноинвент кој ќе се одржи во Метрополис Арената од 18-22 октомври, ќе има саем на стартапи со цел претставување на нивната дејност и промоција на иновативните решенија кои ги нудат на македонскиот пазар.
0 Comments

21 сеп 2016

Информативна сесија за промоција на првиот Повик за предлози во рамките на Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Албанија на ИПА II 2014 и 2015

Информативна сесија за промоција на првиот Повик за предлози во рамките на Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Албанија на ИПА II 2014 и 2015
Денеска во ЕУ Инфо центарот во Скопје се организира информативна сесија за промоција на првиот Повик за предлози во рамките на Програмата за прекугранична соработка помеѓу  Република Македонија и Република Албанија на ИПА II 2014 и 2015, на која се претстави детално Упатството за аплицирање. 
0 Comments

19 сеп 2016

Објавен Јавен повик за проектни предлози во рамките на ИПА програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Албанија

Објавен Јавен повик за проектни предлози во рамките на ИПА програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Албанија

Во рамките на ИПА програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Албанија 2014-2020, објавен е првиот јавен повик за проектни предлози.

0 Comments

26 јул 2016

ЈАВЕН ПОВИК: КОФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ ЗА РАЗВОЈ И ПОДДРШКА НА МСП И ПРОМОЦИЈА НА ПРЕТПРИЕМНИШТВОТО ВО МАКЕДОНИЈА

 ЈАВЕН ПОВИК: КОФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ ЗА РАЗВОЈ И ПОДДРШКА НА МСП И ПРОМОЦИЈА НА ПРЕТПРИЕМНИШТВОТО ВО МАКЕДОНИЈА

Министерството за економија сгласно Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2016 година, објавува јавен повик за кофинансирање на проекти за развој и поддршка на МСП и промоција на претприемништвото во Македонија.

0 Comments
RSS
123456789

СЕГ Холдинг © 2014

 

Адреса: бул. Св. Климент Охридски бр.58б/2-4, Скопје

contact@seg-holding.com

         www.seg-holding.com