en-USmk-MKsq-AL

“Како нова консултантска фирма, ние сакаме да бидеме различни.Ние го ставаме нашиот фокус на обезбедување на “по мерка направени”услуги за нашите клиенти”

“Нашиот бизнис модел на консултирање дава можности на сите страни. За клиентите – слобода во селектирање на консултантите и пристапот со надобар квалитет”

“Консултантите на СЕГ Холдинг се посветени, вредни и прилагодливи”

“Ние сме отворени за секој и секого на кој му е потребна поддршка во постигнување на развоj”

“Ние постојано ја прошируваме нашата група на професионални и независни консултанти”

ВЕСТИ


28 јун 2016

ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ФОРУМ НА БИЗНИСМЕНИ И ИНВЕСТИТОРИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ОД ДИЈАСПОРАТА

ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ФОРУМ НА БИЗНИСМЕНИ И ИНВЕСТИТОРИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ОД ДИЈАСПОРАТА

На 21 јули 2016 година во Амфитеатарот на Министерството за надворешни работи, Агенцијата за иселеништво во соработка со организацијата „Македонија 2025“ ќе одржи „Форум на бизнисмени и инвеститори во Република Македонија од Дијаспората“ на кој ќе се разгледаат предностите и предизвиците при инвестирање во Република Македонија. 

0 Comments

2 јун 2016

Фондот за иновации и технолошки развој објави повик за финансирање на иновативни проекти

Фондот за иновации и технолошки развој објави повик за финансирање на иновативни проекти

Фондот за иновации и технолошки развој денеска го објави третиот повик за поднесување на предлог проекти за финансирање под инструментот за поддршка - кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва "Старт-ап" и "Спин-оф". 

0 Comments

18 мај 2016

ПОТПИШАНИ ДОГОВОРИТЕ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ ЗА РАЗВОЈ НА РЕГИОНИТЕ ВО 2016

ПОТПИШАНИ ДОГОВОРИТЕ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ ЗА РАЗВОЈ НА РЕГИОНИТЕ ВО 2016

На 13.05.2016 се потпишаа Договорите за реализација на проектите за развој на регионите за 2016 година. Договорите ги потпишаа претставници од осумте плански региони со директорот на Бирото за регионален развој Џемаил Елмази.

0 Comments

18 мај 2016

ОРГАНИЗИРАНИ ФОКУС ГРУПИ ВО ГОСТИВАР, ВРАПЧИШТЕ, БРВЕНИЦА, КИЧЕВО И ПРИЛЕП ПО ПОВОД РАЗВОЈ НА СОЦИЈАЛНА ИНКЛУЗИЈА И ИЗРАБОТУВАЊЕ НА АКЦИОНИ ПЛАНОВИ НА ЛОКАЛНО НИВО

ОРГАНИЗИРАНИ ФОКУС ГРУПИ ВО ГОСТИВАР, ВРАПЧИШТЕ, БРВЕНИЦА, КИЧЕВО И ПРИЛЕП ПО ПОВОД РАЗВОЈ НА СОЦИЈАЛНА ИНКЛУЗИЈА И ИЗРАБОТУВАЊЕ НА АКЦИОНИ ПЛАНОВИ НА ЛОКАЛНО НИВО
Минатата недела во Гостивар, Врапчиште, Брвеница, Прилеп и Кичево, беа одржани фокус групи во заедничка соработка на СЕГ Холдинг со Асоцијација за Демократски Иницијативи-АДИ, во рамките на проектот: Локални партнери и социјална инклузија.  
0 Comments

13 апр 2016

Регионални стратегии за иновации

Регионални стратегии за иновации

Државниот секретар во Министерството за локална самоуправа, Билјана Цветановска - Гугоска и директорката на  Фондот за иновации и технолошки развој, Јасмина Поповска,  го  презентираа  проектот на Владата на Република Македонија за подготовка на Стратегии за иновации на осумте планските региони во Република Македонија. Осумте плански региони во наредниот период ќе треба да изготват стратегии за иновации со помош на Министерството за локална самоуправа, и поддршка од Фондот за иновации и технолошки развој, Германското друштво за меѓународна соработка, и Швајцарската агенција.
0 Comments
RSS
123456789

СЕГ Холдинг © 2014

 

Адреса: бул. Св. Климент Охридски бр.58б/2-4, Скопје

contact@seg-holding.com

         www.seg-holding.com