en-USmk-MKsq-AL

“Како нова консултантска фирма, ние сакаме да бидеме различни.Ние го ставаме нашиот фокус на обезбедување на “по мерка направени”услуги за нашите клиенти”

“Нашиот бизнис модел на консултирање дава можности на сите страни. За клиентите – слобода во селектирање на консултантите и пристапот со надобар квалитет”

“Консултантите на СЕГ Холдинг се посветени, вредни и прилагодливи”

“Ние сме отворени за секој и секого на кој му е потребна поддршка во постигнување на развоj”

“Ние постојано ја прошируваме нашата група на професионални и независни консултанти”

ВЕСТИ


13 апр 2016

Регионални стратегии за иновации

Регионални стратегии за иновации

Државниот секретар во Министерството за локална самоуправа, Билјана Цветановска - Гугоска и директорката на  Фондот за иновации и технолошки развој, Јасмина Поповска,  го  презентираа  проектот на Владата на Република Македонија за подготовка на Стратегии за иновации на осумте планските региони во Република Македонија. Осумте плански региони во наредниот период ќе треба да изготват стратегии за иновации со помош на Министерството за локална самоуправа, и поддршка од Фондот за иновации и технолошки развој, Германското друштво за меѓународна соработка, и Швајцарската агенција.
0 Comments

12 апр 2016

Преку стандардизација до поконкурентни македонски производи-ЗБИР НА МОЌНИ БИЗНИС И МАРКЕТИНГ АЛАТКИ ЗА КОМПАНИИТЕ

Преку стандардизација до поконкурентни македонски производи-ЗБИР НА МОЌНИ БИЗНИС И МАРКЕТИНГ АЛАТКИ ЗА КОМПАНИИТЕ

Во Стопанската комора на Македонија се одржа прес конференција на тема: "Преку стандардизација до поконкурентни македонски производи“


0 Comments

25 фев 2016

Помош на Платежната Агенција и МЗШВ за зајакнување на националните капацитети и поедноставување на процедурите за имплементација на мерките од ИПАРД Програмата и поголема искористеност на ЕУ фондовите

Помош на Платежната Агенција и МЗШВ за зајакнување на националните капацитети и поедноставување на процедурите за имплементација на мерките од ИПАРД Програмата и поголема искористеност на ЕУ фондовите
На ден 15.02.2016 година во просториите на ЕУ Инфо Центарот се одржа свечено отварање на твининг проектот “Понатамошно зајакнување на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој и подготовка за програмскиот период 2014- 2020“ финансиран од Европската унија во соработка со Агенцијата за претприемништво на Холандија, Агенцијата за земјоделски регистри и Земјоделскиот истражувачки центар на Естонија, како и Агенцијата за земјоделски пазари и рурален развој на Словенија.

 

0 Comments

29 јан 2016

ПРЕКУ-ГРАНИЧНА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ И ЛОКАЛНИТЕ САМОУПРАВИ

ПРЕКУ-ГРАНИЧНА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ГРАЃАНСКИ  ОРГАНИЗАЦИИ И ЛОКАЛНИТЕ САМОУПРАВИ
Министерството за европска интеграција на Република Албанија во соработка со Министерството за локална самоуправа на Република Македонија организираа настан за меѓу-гранична соработка помеѓу граѓански организации и локалните самоуправи на којшто присуствуваше СЕГ Холдинг, претставувана од страна на извршниот директор Глигор Михаиловски.
0 Comments

15 јан 2016

Оглас за Административен асистент

РОКОТ Е ПРОДОЛЖЕН ДО 21 ЈАНУАРИ 2016. Консултантската куќа СЕГ Холдинг, објавува оглас за 1 (еден) извршител, за следното работно место: АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ – OFFICE ASSISTANT. Времетраење на работен однос: Три (3) месеци со можност за продолжување и засновање на работен однос на неопределено време.

 

0 Comments
RSS
123456789

СЕГ Холдинг © 2014

 

Адреса: бул. Св. Климент Охридски бр.58б/2-4, Скопје

contact@seg-holding.com

         www.seg-holding.com