en-USmk-MKsq-AL

“Како нова консултантска фирма, ние сакаме да бидеме различни.Ние го ставаме нашиот фокус на обезбедување на “по мерка направени”услуги за нашите клиенти”

“Нашиот бизнис модел на консултирање дава можности на сите страни. За клиентите – слобода во селектирање на консултантите и пристапот со надобар квалитет”

“Консултантите на СЕГ Холдинг се посветени, вредни и прилагодливи”

“Ние сме отворени за секој и секого на кој му е потребна поддршка во постигнување на развоj”

“Ние постојано ја прошируваме нашата група на професионални и независни консултанти”

ВЕСТИ


29 јун 2015

Стратегија за локален економски развој на Општина Желино, Македонија

Стратегија за локален економски развој на Општина Желино, Македонија

СЕГ Холдинг потпиша договор со Општина Желино за извршување на услуги за изработка на Стратегија за локален економски развој на општина Желино во северозападниот дел на Македонија. Во моментот проектот е во почетна фаза и очекуваме да се развива во понатамошниот период.

0 Comments

29 јун 2015

Пишување на предлог проекти

Пишување на предлог проекти
Обучувачите г. Глигор Михаиловски (Експерт – Извршен директор на СЕГ Холдинг) и г. Фатмир Битиќи (Сениор Експерт) присуствуваа на тридневна обука од 1 април до 3 април, во Чисинау, Молдавија. Целта на обуките беше наменета за пишување на предлог проекти (ЕУ/САД) за програмата за партнер организации за  Национално партнерство за еднакви права. 
0 Comments

29 јун 2015

Позеленување на Косово – Бизнис Перспектива

Позеленување на Косово – Бизнис Перспектива
Проектот “Зелен Бизнис” е проект кој е кофинансиран од Канцеларијата на Европската Унија во Косово и е имплементиран од Центар за развој на заедници и бизниси (CBDC), како дел од крос-бордер програмата помеѓу Албанија и Косово. 
0 Comments

29 јун 2015

Социјално Претприемништво

Социјално Претприемништво

Во хотелот ТЦЦ Гранд Плаза на 23ти фебруари се оддржа практична работилница која беше организирана во рамките на проектот “Обуки за промоција и развој на социјално претприемништво” финансиран од Министерството за економија на Република Македонија и реализиран од Здружение Конект.

0 Comments
RSS
123456789

СЕГ Холдинг © 2014

 

Адреса: бул. Св. Климент Охридски бр.58б/2-4, Скопје

contact@seg-holding.com

         www.seg-holding.com