en-USmk-MKsq-AL

“Како нова консултантска фирма, ние сакаме да бидеме различни.Ние го ставаме нашиот фокус на обезбедување на “по мерка направени”услуги за нашите клиенти”

“Нашиот бизнис модел на консултирање дава можности на сите страни. За клиентите – слобода во селектирање на консултантите и пристапот со надобар квалитет”

“Консултантите на СЕГ Холдинг се посветени, вредни и прилагодливи”

“Ние сме отворени за секој и секого на кој му е потребна поддршка во постигнување на развоj”

“Ние постојано ја прошируваме нашата група на професионални и независни консултанти”

Нашите услуги и што работиме ниеСег Холдинг е фирма за менаџмент и консалтинг која работи со многу различни компании и организации, не само во Македонија, туку и во соседните држави, како Косово и Албанија.  

 

СЕГ Холдинг работи со клиенти на кои им е потребна нашата поддршка и експертиза со што им нудиме нов модел на консултирање со пристапнаправен по мерка и дизајниран според потребите на нашите клиенти.

 

Нашето седиште се наоѓа во Скопје, и нашите консултанти работат деноноќно за да можат да ги исполнат потребите и барањата на нашите клиенти.

 

Нашата работа воглавно се состои од мобилизација на фондови, стратешко планирање и совети, обуки и консултации, истражување и анализи и фасилитирање.

Наша цел е да ги исполниме потребите и очекувањата на клиентот за да во иднина тие би биле повеќе од среќни да работат повторно со нас.  

Нашите веродостојни консултанти даваат стимул, поддршка  како и решенија кои и помагаат на вашата организација да ги постигне поставените цели.

 

 


СЕГ Холдинг © 2014

 

Адреса: бул. Св. Климент Охридски бр.58б/2-4, Скопје

contact@seg-holding.com

             www.seg-holding.com