en-USmk-MKsq-AL

“Како нова консултантска фирма, ние сакаме да бидеме различни.Ние го ставаме нашиот фокус на обезбедување на “по мерка направени”услуги за нашите клиенти”

“Нашиот бизнис модел на консултирање дава можности на сите страни. За клиентите – слобода во селектирање на консултантите и пристапот со надобар квалитет”

“Консултантите на СЕГ Холдинг се посветени, вредни и прилагодливи”

“Ние сме отворени за секој и секого на кој му е потребна поддршка во постигнување на развоj”

“Ние постојано ја прошируваме нашата група на професионални и независни консултанти”

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ


Постојано ја прошируваме нашата група на професионални и индивидуални консултанти

 

Иако СЕГ Холдинг поседува внатрешна експертиза, ние соработуваме и со надворешни консултанти. Сите консултанти имаат искуство и референци за нивната работа во некој oдреден сектор. Сите од нив треба да поседуваат практично искуство во одредена индустрија. Тие се посветени, вредни и прилагодливи.

За да може да работите со нас, треба да поседувате квалитет, да бидете посветени на својата работа, достапни за клиентот во било кое време и да бидете искрени со сите вклучени страни. Од друга страна, ќе ја задржите вашата независност а исто така ќе добиете и целосна административна и стратешка поддршка за доставување на услугата. Со СЕГ Холдинг ќе добиете можност да бидете дел од модерен, мулти-културен тим со висок интегритет и квалитет.

Независното консултирање со СЕГ Холдинг се придружува кон изборот, флексибилноста и контролата која ја добивате како хонорарец со најдобрите аспекти од традиционалното консултирање: одлична и предизвикувачка работа, за врвни клиенти и работење со неверојатни колеги.

Ние работиме најмногу во Република Македонија и соседните држави како Косово и Албанија. Ако сакате да го откриете независното консултирање со СЕГ Холдинг, испратете го вашето CV и краток опис на вашата моментална позиција и амбиции на: contact@seg-holding.com


Постојано се стремиме кон проширување и развој на нашата компанија, нашите клиенти и нашите консултанти

   

Селектираните кандидати треба да имаат завршено додипломски или мастер студии. Тие исто така треба да:

·         Да бидат посветени и да имаат желба да инвестираат во својата кариера

·         Да имаат исклучителен академски и личен успех

·         Имаат воспоставена свесност во разбирањето како бизнисите работат

·         Да бидат самоуверени, креативни, практични и независни

·         Да се способни да ги решаваат проблемите темелно и практично

·         Да се чувствуваат удобно во собирање и сведување на квалитативни и квантитативни податоци

·         Да покажат лидерски став и да уживаат во работењето како дел од тим

 

Доколку сакате да дознаете повеќе за моменталните можности во СЕГ Холдинг, контактирајте не на: contact@seg-holding.com

СЕГ Холдинг © 2014

 

Адреса: бул. Св. Климент Охридски бр.58б/2-4, Скопје

contact@seg-holding.com

         www.seg-holding.com